top of page
Search

Kāpēc tieši miegs, stress un atjaunošanās

Updated: Nov 28, 2022

Kad es kādam saku, ka ir par daudz stresa (jā - masāžās to var just), mana doma nav mainīt darba vietu vai ģimenes apstākļus (nereti lielu stresu mūsu dzīvē rada tieši līdzcilvēki). Es ticu, ka Tu nemaz nezini, ka miegs ir tavas veselības un labbūtības rokzvaigzne. Ka stress ir kaut kas, no kā izvairīties nevaram, bet varam tam sagatavoties (ja vien tas ir paredzams) vai atjaunoties pēc stresa (kuru ieplānot nav bijis iespējams).

Izklausās pamatīgi sarežģīti un neiespējami, bet tā nav. Ikdienas ieradumi Tev palīdz stresa pārvaldīšanā (kvalitatīvs miegs, uzturvielām bagāta pārtika un kustības padara Tevi stipru un jaudīgu), kamēr stresa menedžments Tev palīdz savus ikdienas ieradumus veidot un uzturēt dzīvus (sports, uzturs un miegs ir pirmie, kas cietīs, ja Tev "nebūs laika".) Un tā ir lieliska atbalsta sistēma, kas var būt uzticams stūrakmens Tavai jaunajai dzīvei - tādai, kādu Tu to vēlies. Un nav uzreiz jāmaina pilnīgi visa sava ikdiena un jākļūst par nūģi, kas nekad neballējas vai neēd glutēnu. Par veselīgu dzīvesveidu klejo daudz aizspriedumu, kurus veiksmīgi kultivē komerciālā pasaule. Ne visi veiksmīgie cilvēki nodarbojas ar jogu vai mostas 5:00 no rīta, lai gāztu kalnus un uzsāktu revolūcijas.

Es esmu gatava pierādīt, ka ir iespējama gudra produktivitāte, kas atbilst Taviem dzīves mērķiem. Tici man - Tu vari būt jaudīgs un foršs cilvēks arī tad, ja esi veselīgs. Es saku, ka robežas ir mākslīgas un tās ir vērts pārkāpt, lai piedzīvotu brīvību arī vecumdienās!










10 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page